REMS: A fejlődés soha sem szűnik meg

A REMS az 1909 évi alapítása óta fejleszt a csőfeldolgozással kapcsolatos eszközöket, szerszámokat, első sorban az egészségügyi- és a fűtésszerelés iparágak számára. Első fejlesztései között kiemelkedő helyet képviseltek a kéziszerszámok, majd a gépek, és az elektromos rems szerszámok.

 

Christian Föll a cég alapítója úgy határozta meg a követelményeket: „A REMS-nek jobbnak kell lennie” - ez szolgált motivációként az évek során tapasztalható folyamatos innovációkban. Manapság a REMS a csőmegmunkáló gépek és szerszámok egyik vezető gyártója.

A REMS fejlesztőmérnökei meggyőző, iránymutató ötletekkel rendelkeznek, amelyek jelentősen megkönnyítik a szerelők hétköznapjait. Mérnökeik  az összes lényegi követelményt szem előtt tartják, és széleskörű gyakorlati tapasztalatokat használnak fel..

Az összes fejlesztő mérnök gondoskodik arról, hogy minden javítási lehetőség bekerüljön az új fejlesztésbe. Így tökéletes szerszámok keletkeznek az építési helyszínen történő ipari alkalmazáshoz. A REMS termékei az innovatív technikájuk és magas minőségi szabványuk alapján igen megbecsültek, és az egész világon nagyon elterjedtek. Ebből a kereskedelem és a felhasználó egyaránt profitál.

Innovatív termékei következtében a REMS-nek mindig sikerül a műszaki haladás csúcsát elérnie. Erre a sok érvényes nemzetközi szabadalom szolgál bizonyítékul.

Létrehozva
2014. április 4. 15:26