Rems Cobra duguláselhárító gép

Erős, kézre álló, kipróbált gép, mely elismerést vívott ki a felhasználók között. A Rems Cobra 22 duguláselhárító gép egyszerűen és hatékonyan végzi a munkát, vele nem csak a háztartási illetve családi ház körüli kisebb dugulások háríthatóak el, hanem nagyobbak is.

 

Rems Cobra duguláselhárító gép

 

 

A középre szerelt nyomókarral biztonságosan és gyorsan lehet indítani vagy megállítani a spirált. A kar bonyolult és macerás rögzítés nélkül egyben tartófogantyú is.

 

Ez a duguláselhárító gép alkalmas arra is, hogy kisipart alapozzanak rá. A spirálokkal elérhető maximális munkahossz akár 70 m is lehet, míg átmérőben megfelelő fej alkalmazásával a csatornacső 250 mm-ig tisztítható. A Rems Cobra 32 duguláselhárító géppel megfelelő láncpörgetőkkel és marókkal még a 740 mm átmérő is elérhető!

 

Nagy előnye, hogy a felhasználók igényeihez alkalmazkodva az összes spirál, marófej és kiegészítő más gyártmányokhoz is használható.

 

A Rems Cobra elsősorban az erejével tud meggyőző lenni a szerelők számára. Halk üzem, 750 W motorteljesítmény – zárt meghajtó orsóval, víztől és szennyeződéstől is védve a meghajtást – különlegesen edzett, pontosan illeszkedő szorító pofákkal a spirálhajtóműben. A nagy forgató nyomaték mellett zárt, karbantartást nem igénylő, nagy teherbírású csapágyazás, csúszásmentes fogas szíj hajtás által biztosítja az erőátvitel tartósságát.

 

Nem probléma a nagy munkahossz, megbirkózik a gyökerekkel is. A kuplung segítségével a csőtisztító spirálok villámgyorsan és könnyedén toldhatóak.

 

A praktikus kompakt felépítés mellett előny még a kis súly, a Rems Cobra 22 19kg súlyú, míg a Rems Cobra 32 is csak 24kg.

Rems Cobra

 

Rems Cobra 22 set

Rems duguláselhárító spirálok

 

 

A 8, 16, 22, 32 mm átmérőben készít kiváló minőségű és tartós duguláselhárító spirálokat a német cég. Különösen fontos a tartósság mellett a könnyű előretolhatóság, ezért a szabvány spirálok nagyon hajlékonyak – még szűk csövekben is – amit különleges edzéssel érnek el.

 

Az „S” jelű erősített spirálok vastagabb anyagból, nagyobb teherbírással készülnek, különösen makacs dugulás elhárítása céljából. A hőmérsékletre és időjárásra nem érzékeny belső műanyag szállal ellátott spirálok akadályozzák a szennyeződés lerakódását.

 

A szorítópofák cseréje nélkül is választható a Ø 16 és 22 mm vastag duguláselhárító spirál, míg a 8 vagy 32 mm spirál adapter dobbal alkalmazható.

 

Létrehozva
2014. április 4. 15:26