Újdonság a REMS-től - CamScope S

Mobilis, kézi kamera-endoszkóp kábelnélküli technikával a költségkímélö vizsgálatokhoz és analízisekhez a megsérült, nehezen hozzáférhetö helyeken, mint az üregek, csatornák, csövek stb. A képek és a videófelvételek domumentációja a MicroSD kártyán történik. A REMS CamScope hangfelvételre képes, így szövegesen is dokumentálható a vizsgálat. Akkumulátoros és hálozati felhsználásra is Li-Ion technológiával fölszerelve.

 

A Camscope S egy könnyű kamera-endoszkóp, levehető 3,5"-os színes TFT-LCD kijelzővel,a videó képkészítésreés rögzítésére. 2 GB-os micro SD kártyával fölszerelt készülék. Hangfelvételre is alkalmas "S" változat, mely különösen hasznos dokumentálásra. Aközponti egység leválasztható, rádifrekvencián csatlakozik a kamerafejes egységhez, ami nagyon hasznos, ha szűk területeken folyik a munka vagy 2 ember dolgozik a feladaton. Működik 4 db AA elemmel vagy hálózatról a tartozék AC adapterrel, amely egyetlen feltöltéssel 2 órás üzemet képes produkálni.

 

A képernyőn megjeleníthető az idő és a dátum is különféle módokban, közvetlenül csatlakoztatható az egység PC-hez vagy laptophoz is. A memóriakártyát közvetlenül be lehet helyezni a készülékbe, de a rögzítés történhet direktben a PAL/NTSC videó kimeneten keresztül mellékelt kábel szett segítségével.

 

3 különböző készüléktípus létezik, melyek 16mm, 9mm-es vagy 4,5 mm átmérőjű kamerafejjel ellátott kábel szettek. Ezek 1 m hosszú szabályozható fényerősségű LED-es lámpával szerelt kamerafejek, amelyek tökéletes képet adnak. Opcionálisan rendelhetőek hozzá 90 cm-es tolókábel hosszabbítók, melyekkel az elérhető maximális hossz 4,5 m.

 

Rems CamScope REMS CamScope S 16-1
16mm-es kamerafejjel ellátott 1 m-es kábel szett
704x576 pixeles felbontás
szabályozható LED, fix fókusz funkció
Rems CamScope REMS CamScope S 9-1
9mm-es kamerafejjel ellátott 1 m-es kábel szett
640x480 pixeles felbontás
szabályozható LED, fix fókusz funkció
Rems CamScope REMS CamScope S 4,5-1
4,5mm-es kamerafejjel ellátott 1 m-es kábel szett
320x240 pixeles felbontás
szabályozható LED, fix fókusz funkció

 

Létrehozva
2014. április 4. 15:26