Rems Akku-Nano akkumulátoros csővágó

Rems Akku-Nano akkumulátoros csővágó Ft
Külső raktáron
Ez mit jelent?
Termék Garancia
1 év
INGYENES Házhozszállítás
Ezt a terméket az ország egész területére ingyenesen szállítjuk Önnek!
INGYENES átvétel szaküzletünkben
  • Üllői út BP. XVIII Átvehető 3-7 munkanap
  • Szentendre Átvehető 3-7 munkanap
  • Lehel utca BP. XIII. Átvehető 3-7 munkanap
Részletek
Választható fizetési módok
Előre utalás, készpénz, utánvét, online bankkártya, bankkártya

Termék leírás

Rems Akku-Nano akkumulátoros csődaraboló

Nagy teljesítményű, könnyen kezelhető elektromos szerszám csövek vágásához. A kereskedelembe és az iparba. Építkezésekre és műhelyekbe.

Hordozható akkumulátoros csővágó, gyors, külső élmentes, derékszögű méretre vágáshoz. Könnyen kezelhető. Ráerősíthető munkapadra, vagy feszítőkarba fogható. Stabil, csavarodásnak ellenálló aluminiumkonstrukció derékszögű vágáshoz.

A REMS magas pozícióját a folyamatos fejlődéssel és fejlesztéssel éri el. A REMS az 1909 évi alapítása óta fejleszt a csőfeldolgozás, az egészségügyi- és a fűtésszerelés számára szükséges gépeket, szerszámokat. Először jöttek a kéziszerszámok, ezután pedig következtek a gépek, és az elektromos szerszámok Rems Akku-Nano akkumulátoros csődaraboló A REMS a csőmegmunkáló gépek és szerszámok vezető gyártója. A REMS fejlesztései megkönnyítik a szerelők hétköznapjait, ezen fejlesztéseknél a mérnökök az összes lényeges követelményt szem előtt tartják, és széleskörű gyakorlati tapasztalatokat használnak fel. Gondoskodik arról, hogy minden javítási lehetőség bekerüljön az új fejlesztésbe, ezáltal tökéletes szerszámok keletkeznek az építési helyszínen történő ipari alkalmazáshoz. A Rems Akku-Nano akkumulátoros csődaraboló az innovatív technikájuk és magas minőségi szabványuk alapján igen megbecsültek, és az egész világon nagyon elterjedtek.

Műszaki leírás

Nagyteljesítményü, kézi elektromos csődaraboló. Li-Ion technológiával. Az építkezésekre és műhelyekbe.

A présfitting rendszerek csöveire:
rozsdamentes acél, C-acél, Ø 12 – 28 mm, réz Ø 10 – 35 mm, rétegelt csövek Ø 10 – 40 mm

REMS Akku-Nano  Csődarabolás DN 40- ig. Szuperkönnyű. Gyors. Merőleges. Sorjamentes. Külsősorja képzödése nélkül. Száraz. Ideális a présfitting rendszerekhez.

Cikkszám
REMS-844011
Súly
2.10 kg