Rems Aquila 3B háromlábú láncos csősatu

Rems Aquila 3B háromlábú láncos csősatu Ft
Külső raktáron
Ez mit jelent?
Termék Garancia
1 év
INGYENES Házhozszállítás
Ezt a terméket az ország egész területére ingyenesen szállítjuk Önnek!
INGYENES átvétel szaküzletünkben
  • Üllői út BP. XVIII Átvehető 3-7 munkanap
  • Szentendre Átvehető 3-7 munkanap
  • Lehel utca BP. XIII. Átvehető 3-7 munkanap
Részletek
Választható fizetési módok
Előre utalás, készpénz, utánvét, online bankkártya, bankkártya

Gyakran vásárolják együtt

Csomag ára:

731 712 Ft

Termék leírás

Rems Aquila 3B láncos csősatu

Robosztus felépítésű, 3 lábú állvánnyal. Láncos csősatu 1/8"-6"-ig stabil megfogást biztosít menetvágáshoz, cső daraboláshoz.

A REMS magas pozícióját a folyamatos fejlődéssel és fejlesztéssel éri el. A REMS az 1909 évi alapítása óta fejleszt a csőfeldolgozás, az egészségügyi- és a fűtésszerelés számára szükséges gépeket, szerszámokat. Először jöttek a kéziszerszámok, ezután pedig következtek a gépek, és az elektromos szerszámok Rems Aquila 3B háromlábú láncos csősatu A REMS a csőmegmunkáló gépek és szerszámok vezető gyártója. A REMS fejlesztései megkönnyítik a szerelők hétköznapjait, ezen fejlesztéseknél a mérnökök az összes lényeges követelményt szem előtt tartják, és széleskörű gyakorlati tapasztalatokat használnak fel. Gondoskodik arról, hogy minden javítási lehetőség bekerüljön az új fejlesztésbe, ezáltal tökéletes szerszámok keletkeznek az építési helyszínen történő ipari alkalmazáshoz. A Rems Aquila 3B háromlábú láncos csősatu az innovatív technikájuk és magas minőségi szabványuk alapján igen megbecsültek, és az egész világon nagyon elterjedtek.

Műszaki leírás

Rems Aquila 3B láncos csősatu

Robosztus felépítésű, 3 lábú állvánnyal. Láncos csősatu 1/8"-6"-ig stabil megfogást biztosít menetvágáshoz, cső daraboláshoz.

Cikkszám
REMS-120270
Súly
4.00 kg