REMS Curvo 50 elektromos csőhajlító

REMS Curvo 50 elektromos csőhajlító Ft
Még nincs kedvezményre jogosító kuponja? Ide kattintva igényelhet!
Külső raktáron
Ez mit jelent?
Termék Garancia
1 év
Házhozszállítás
Megrendelését kedvezményes áron, az ország egész területére kiszállítjuk
Részletek
INGYENES átvétel szaküzletünkben
  • Üllői út BP. XVIII Átvehető 3-7 munkanap
  • Szentendre Átvehető 3-7 munkanap
  • Lehel utca BP. XIII. Átvehető 3-7 munkanap
Részletek
Választható fizetési módok
Előre utalás, készpénz, utánvét, online bankkártya, bankkártya

Műszaki leírás

REMS Curvo 50 elektromos csőhajlító
 
Univerzális, kompakt, elektromos szerszám hajlításához 90°-ig. Satu nélkül mindenütt használ-ható. A kereskedelembe és az iparba. Építkezésekre és a gyárakba. Acélcsövek EN 10255 (DIN 2440)  Ø ¼ – 1¼” Kemény, félkemény lágy vvörösréz csövek   Ø 10–42 mm Vékonyfalú vvörösrézcsövek  Ø 10–35 mm A présfitting rendszerek csöveihez a következő anyagokból: rozsdamentes acél  Ø 12 – 42 mm szénacél (bevonatos)  Ø 12 – 35 (28) mm Többrétegű csövek  Ø 14 – 50 mm Egyéb anyagok, lásd REMS Curvo-t. REMS Curvo 50 nagyméretű csövek ráncmentes hajlítása!
 
Univerzális használat
 
Lakatosmunkákra, és az Az egészségügyi, fűtő, klíma, hűtéstechnika és a hidraulika területén. Kitűnően alkalmazható EN 10255 (DIN 2440) acélcsövekhez, présfitting rendszerek csöveihez, kemény és félkemény vvörösréz csövekhez, valamint vékonyfalú EN 1057 szerinti, vvörösrézből készült fűtéscsövekhez. 
 
Rendszerelőny
 
A REMS Curvo, REMS Akku-Curvo és REMS Sinus hajlítószegmensek és vezetőidomok illenek a négyszögletű menesztős 10–40 REMS Curvo 50 meghajtó géphez, támaszték 10–40. Ezért a raktáron tartás egyszerű és előnyös költségű. Felcserélés nem lehetséges. 
 
Költségelőny
 
A csőhajlító néhány ív után megtérül a fittingek megtakarítása által. Nincsenek fitting költségek, tárolási költségek, beszerzési költségek. Megtakarítjuk a forrasztási helyeket, a préselt kötéseket és a munkaidőt. A biztonság is megnő a csőkötések következtében.
 
REMS Curvo 50 elektromos csőhajlító felépítése
 
Kompakt, kézre álló elektromos szerszám, a hajlítási folyamattal magába zárt hajlítási folyamatú erőátadással. Mindenütt azonnal használható. Nincsenek beállítási munkák. Egyszerű, gond nélküli munkavégzés, pl. 90°-os ívek Ø 1¼” acélcső, csak 37 s. Gyors és lassú fokozat a méretpontos hajlításhoz. Kettős ívek, szintívek hajlítása lehetséges.
 
Hajlítószegmensek és ellendarabok
 
A hajlítószegmensek és a görgőhengerek optimális összehangolása garantálja a munkadarab ránc és törésmentes meghajlítását. Szög-beosztás minden hajlító szegmensen és jelölés minden ellendarabon a méretpontos hajlításhoz. A hajlító szegmensek és az ellendarabok gyors cseréje. Hajlítószegmensek és ellendarabok különböző csőméretekhez. Nyersanyagok és hajlítási rádiuszok. 
 
REMS Curvo 50 (Ø 35 R 100, Ø 42 R 140, Ø 50 R 135, Ø 1” R 100, Ø 1¼” R 140) hajlítószegmensek és ellendarabok: alaktartó, ás nyomásnak ellenálló ellendarabok szféro öntvényből és ellendarabok nagyszilárdságú, nagy csúszóképességű üvegszállal erősített poliamidból.
 
REMS Curvo 50 elektromos csőhajlító meghajtása
 
Robusztus, karbantartást nem igénylő hajtómű. Torlódásbiztosítás mindkét forgásirányban a biztonsági csúszó tengelykapcsolóval. Bevált, nagyteljesítményű univerzális 1000 W motor. Jobbra- és balra futás. Fokozatmentes elektronikus biztonsági érintőkapcsoló a gyors- és lassú fokozatban. 

Univerzális, kompakt elektromos szerszám nehéz hajlításokhoz hidegen 90°-ig.

Mindenhol használható satu nélkül. Műhelyben, építkezésen, karbantartásoknál.

 

Cikkszám
REMS-580110
Súly
29.18 kg