REMS gyémánt magfúró korona 102mm

REMS gyémánt magfúró korona 102mm Ft
Külső raktáron
Ez mit jelent?
Termék Garancia
1 év
Házhozszállítás
Csak 2 990 Ft az ország egész területére!
Részletek
INGYENES átvétel szaküzletünkben
  • Üllői út BP. XVIII Átvehető 3-7 munkanap
  • Szentendre Átvehető 3-7 munkanap
  • Lehel utca BP. XIII. Átvehető 3-7 munkanap
Részletek
Választható fizetési módok
Előre utalás, készpénz, utánvét, online bankkártya, bankkártya

Termék leírás

REMS gyémánt magfúró korona 102mm

Kompatibilis minden 5/4"-os csatlakozású magfúróval: például Rothenberger, Rigid, Hilti (közdarabbal) magfúrók

Teljesen automatikus berendezéssel induktívan forrasztva a forrasztások egyenletesen kiváló minőségét biztosítandó. Fúrócsövek forrasztott gyémánt-szegmensekkel, egyszerű kemény forrasztással felújítható.

A REMS magas pozícióját a folyamatos fejlődéssel és fejlesztéssel éri el. A REMS az 1909 évi alapítása óta fejleszt a csőfeldolgozás, az egészségügyi- és a fűtésszerelés számára szükséges gépeket, szerszámokat. Először jöttek a kéziszerszámok, ezután pedig következtek a gépek, és az elektromos szerszámok REMS 102mm gyémánt magfúró korona A REMS a csőmegmunkáló gépek és szerszámok vezető gyártója. A REMS fejlesztései megkönnyítik a szerelők hétköznapjait, ezen fejlesztéseknél a mérnökök az összes lényeges követelményt szem előtt tartják, és széleskörű gyakorlati tapasztalatokat használnak fel. Gondoskodik arról, hogy minden javítási lehetőség bekerüljön az új fejlesztésbe, ezáltal tökéletes szerszámok keletkeznek az építési helyszínen történő ipari alkalmazáshoz. A REMS 102mm gyémánt magfúró korona az innovatív technikájuk és magas minőségi szabványuk alapján igen megbecsültek, és az egész világon nagyon elterjedtek.

Műszaki leírás

Univerzális használat több alapanyaghoz is száraz és nedves fúráshoz, kézi vezetéssel vagy állvánnyal. Egységes UNC 5/4 belső menetes csatlakozó. Fúrásmélység 420mm. A gyémántszegmensek ékformájú (prizma) metszettel a gyors, könnyű és nyugodt magfúráshoz. Speciálisan kifejlesztett, értékes, magas gyémánt részarányú, gyémánt-szegmensek és speciális kötés, a kiemelkedő fúróteljesítmény és a különlegesen magas élettartam érdekében. Ideális univerzális használatra vasbetonban és falazatban egyaránt.

Meghajtás minden REMS Picus meghajtó géppel és más márkájú, arra alkalmas UNC 5/4 külső menetes csatlakozójú meghajtóval.

  • Induktívan forrasztva
  • Felújítható
  • Alkalmazható száraz és nedves fúráshoz kézi vezérléssel vagy fúróállvánnyal
  • Kiélezett gyémánt szegmensek, azonnal használható
  • Fúrásmélység 420mm
  • További méretek: O32, 42, 52, 62, 72, 82, 92, 102, 112, 125, 152, 162, 182, 200, 225, 250, 300mm
Cikkszám
REMS-181045
Súly
3.51 kg