REMS Mini-Press 22V ACC Basic-Pack Li-Ion akkumulátoros présgép univerzális + ajándék 3 db V-s préspofa

REMS Mini-Press 22V ACC Basic-Pack Li-Ion akkumulátoros présgép univerzális + ajándék 3 db V-s préspofa Ft
Külső raktáron
Ez mit jelent?
Termék Garancia
1 év
INGYENES Házhozszállítás
Ezt a terméket az ország egész területére ingyenesen szállítjuk Önnek!
INGYENES átvétel szaküzletünkben
  • Üllői út BP. XVIII Átvehető 3-7 munkanap
  • Szentendre Átvehető 3-7 munkanap
  • Lehel utca BP. XIII. Átvehető 3-7 munkanap
Részletek
Választható fizetési módok
Előre utalás, készpénz, utánvét, online bankkártya, bankkártya

Gyakran vásárolják együtt

Csomag ára:

577 275 Ft

Csomag ára:

586 142 Ft

Csomag ára:

599 813 Ft

Csomag ára:

568 185 Ft

Termék leírás

REMS Mini-Press 22V ACC Basic-Pack Li-Ion akkumulátoros présgép univerzális + ajándék 3 db V-s préspofa

Kézre álló, radiál-présszerszám, valamennyi járatosprésfitting-rendszer préskötésének létrehozásához.Akkumulátoros- és hálózati üzemelésre. Li-Ion 22 Vtechnológia. Akkumulátoros- és hálózati üzemelésre.

REMS Mini-Press 22 V ACC – univerzális Ø 40 mm-ig.Nagyon könnyű, nagyon kicsi, nagyon kézbe eső,nagyon gyors. Préselés 4 mp alatt. Kényszervezérléssel.Présfogó automatikus reteszelése. Li-Ion 22 Vtechnológia az 50 %-kal több préseléshez.

Présfogók valamennyi járatos présfitting-rendszerhez

REMS Mini présfogók/préspofák teljes választéka valamennyi járatos présfittingrendszerhez. Nagy teherbírású présfogók/préspofák kovácsoltés rendkívül erős, különösen edzett speciális acélból. A REMS présfogók/préspofákpréselési kontúrjai rendszerspecifi kusak és megfelelnek a mindenkori présfi ttingrendszerek préselési kontúrjainak. Ezáltal a préselés kifogástalanul rendszerkomform,és biztonságos.

Kompakt kialakítás és könnyű REMS Présfogók Mini különleges elrendezésea terminál krimpelő szerszám Különlegesen kompakt felépítés és nagyon könnyűREMS Mini présfogók, a speciálisan elhelyezett kapcsolójának köszönhetően(Szabadalom EP 1 952 948). A préspofákba mélyedés került, a két befogópofabiztonságosabb összekapcsolódásához, hogy a préselés közben ne csúszhassonszét a kötés (Szabadalom EP 2 347 862).

Felépítés

Nagyon könnyű, nagyon kicsi, nagyon kézreálló. Meghajtógép akkuval csupán2,5 kg. A meghajtógép Mini préspofákkal V 15 csak 31 cm hosszú. Ezért bárhol szabadkézzel, fej felett, különösen szűk helyeken is használható. Optimálissúly eloszlás az egykezes kezeléshez. A meghajtógép a feltett préspofával, melykészen áll a felhasználásra, ráhelyezhető az akkumulátort töltő berendezésre.Ergonomikusan létrehozott géptest fi nom fogantyúval. Beépített LED-es munkahelyilámpa a munkaterület megvilágítására. Fordítsa meg a présfogóbefogót, elfor gatható> 360 ° szögben. Az automatikus reteszelés biztosítja a présfogók/préspofák biztosfelfekvését. Akkumulátoros- és hálózati üzemelésre. Elektronikus töltési szintkontroll teljes lemerülés elleni védelemmel és töltöttségi szint mutatóval 2-színűLED-del.

Présciklus ACC-vel

A munkavégzési biztonságért, a működési biztonságért, és az üzemelésibizton-ságért. A befejezett préselési folyamat után automatikus visszafutás(kényszer-vezérlés). Szupergyors. Préselés 4 mp alatt.

Meghajtás

Nagy előtoló- és préselési erő a másodperceken belüli, kifogástalan préseléshez.Nyíróerő 22 kN. Nagyteljesítményű, elektrohidraulikus hajtás, erőteljes akkumulátoros 21,6 V, 380 W leadott teljesítmény, excenteres dugattyús szivattyú robusztusbolygókerekes hajtóművel, és nagyteljesítményű, elektrohidraulikus hajtással.Biztonsági érintőkapcsoló.

Feszültségellátás az akkus és hálózati üzemmódban

Li-Ion 22 V technológia. Nagy terhelést bíró akkumulátor Li-Ion 21,6 V kapacitással1,5 vagy 2,5 Ah, a hosszabb felhasználás érdekében. Nagyteljesítményű és könnyű.Li-Ion 21,6 V akkumulátor a 50 %- al több préselésért2) mint a 4,4 V akkumulátorral.Akkumulátor Li-Ion 21,6 V, 1,5 Ah-val kb 250 Viega Profi press DN 15- préselésegy feltöltés után. A töltésszint jelzö színes LED égő. A mélykiütés és a túltöltésellen beszerelt ellenőrző rendszerrel. A hőmérséklet megfigyelése és ellenőrzésea töltés ideje alatt. A működési hőmérséklet tartomány – 10-tól + 60 °C-ig. Memóriaefektusmentes az akkumulátor maximális teljesítményéért. Gyorstöltö a rövid tölté-sidö érdekében. Feszültségellátás Li-Ion 230 V/14,4 V feszültség-tápegységhez230 V, 14,4 V Li-Ion-akku helyett.

Műszaki leírás

Műszaki jellemzők:

  • Préskötések: Ø 10 – 40 mm, Ø ⅜ – 1 ¼"
Cikkszám
REMS-578X05 V
Súly
10.00 kg