REMS Akku-Ex-Press P Basic-Pack csőtágító

REMS Akku-Ex-Press P Basic-Pack csőtágító Ft
Még nincs kedvezményre jogosító kuponja? Ide kattintva igényelhet!
Külső raktáron
Ez mit jelent?
Termék Garancia
1 év
INGYENES Házhozszállítás
Ezt a terméket az ország egész területére ingyenesen szállítjuk Önnek!
INGYENES átvétel szaküzletünkben
  • Üllői út BP. XVIII Átvehető 3-7 munkanap
  • Szentendre Átvehető 3-7 munkanap
  • Lehel utca BP. XIII. Átvehető 3-7 munkanap
Részletek
Választható fizetési módok
Előre utalás, készpénz, utánvét, online bankkártya, bankkártya

Termék leírás

REMS Akku-Ex-Press P Basic-Pack elektromos csőtágító

Gyors és egyszerű elektromos tágítás Ø 40 mm –ig.

Műszaki leírás

REMS Akku-Ex-Press P Basic-Pack csőtágító
 
Kompakt, kézre álló elektromos szerszám automatikus visszafutással a gyors és egyszerű csőtágításért. Akkumulátoros és hálózati működéssel. A kereskedelembe és az iparba. Építkezésekre és a gyárakba.
 
Műanyagcsövek, többrétegű csövek  Ø 12 – 40 mm
 
REMS Akku-Ex-Press P – Gyors és egyszerű tágításhoz Ø 40 mm-ig. Kúpos tokozótüske, az egyenletes, központos tokozáshoz. Tokozófejek minden elterjedt rendszerhez REMS P tokozófejek teljes választéka az összes járatos nyomóhüvely rendszerhez (159 oldal). A présfejek gyorsan cserélhetők, szerszám nélkül. A REMS présfejek rendszer-specifikusak, és megfelelnek a mindenkori nyomóhüvelyes rendszer követelményeinek. A rendszerkonformitás ezáltal tökéletes, a préselés biztonságos. Ezáltal a tokozás kifogástalanul rendszerkonform, tökéletes.
 
REMS Akku-Ex-Press P Basic-Pack csőtágító felépítése
 
Szuper könnyű, szuper kicsi, szuper kézhez álló. Meghajtómotor akkumulátorral csak 2,3 kg. A meghajtó a présfejjel csupán 30 cm hosszú. Optimális súlyeloszlás az egykezes kezelés érdekében. Ergonómiai kialakítású ház fogantyú-mélyedésekkel. Forgatható présberendezés a nehezen hozzáférhető helyeken is. Akkumulátoros és hálózati üzemre. Elektronikus töltési szint kontroll teljes lemerülés elleni védelemmel és töltőttségi szint mutatóval 2-színű LED-del. Kúpos tokozótüske (Kúpszög 18°) a tökéletesen központos tokozáshoz. Extra hosszú tüskevezetés, rugóterhelésű tüskevisszahúzás. 
 
REMS Akku-Ex-Press P Basic-Pack csőtágító meghajtása
 
Nagy préselési erő, a másodperceken belüli, kifogástalan préseléshez. Nagyteljesítményű, elektrohidraulikus meghajtó, kikapcsoló jelzéssel, erőteljes akkumulátoros 14,4 V motorral, 420 W leadott teljesítmény, bolygókerekes hajtóművel, excenteres dugattyús szivattyúval és kompakt nagyteljesítményű hidraulikus rendszerrel. Biztonsági érintőkapcsoló. Akusztikus jelzés a sikeresen befejezett tágítás után. A tágító fejek egészen a visszafutásig nyitva maradnak. Olvassa el és tartsa be a gyártó utasítását és a rendszer szállítók utasításait.
 
Feszültségellátás az akku-s és hálózati üzemmódban
 
Li-Ion PLUS Technológia. Nagykapacitású Akku Li-Ion 18 V 1,6 vagy 3,2 Ah teljesítménnyel, a hosszú teljesítményért. Nagyteljesítményű és könnyű.A mélykiütés és a túltöltés ellen beszerelt ellenőrző rendszerrel. A hőmérséklet megfigyelése és ellenőrzése a töltés ideje alatt. A működési hőmérséklet tartomány – 10-tól + 60 °C-ig. Memóriaeffektus mentes az akkumulátor maximális teljesítményéért. Gyorstöltő a rövid töltésidő érdekében. Li-Ion akkumulátor. 230 V hálózati üzemeltetés Li-Ion 14,4 V akkumulátor helyett, tartozékként.
  • Akkumulátoros csőtokozó műanyag és többrétegű csövek gyors tokozására Ø 12 – 40 mm.
  • Elektrohidraulikus meghajtás kikapcsoló jelzéssel, erős akkumulátoros motorral 14,4 V, 420 W, robusztus, bolygóműves sebességváltóval, tengelyen kívüli dugattyús szivattyúval és kompakt nagy teljesítményű hidraulikus rendszerrel, és biztonsági kapcsolóval.
  • Akkumulátor: Li-Ion 14,4 V, 1,65 Ah, gyors-töltő Li-Ion/Ni-Cd 230 V, 50–60 Hz, 65 W.
  • Tokozó fejek nélkül.
  • Stabil acéllemezkofferben.
Cikkszám
REMS-575019
Súly
8.24 kg